Комаровський про майбутні виступи в Росії: «Я не готовий зараз давати будь-які коментарі»

Звістка, що педіатр Євген Комаровський планує лекції, продаж книг і фотосесію в п'яти містах Уралу і Сибіру, спровокувала скандал в Україні

Відомий український педіатр Євген Комаровський запланував на квітень 2020 року тур по містах Росії. Про це улюбленець мам і бабусь доктор Комаровський повідомляє в відео, розміщеному в Facebook.

"Мені дуже приємно вас проінформувати, що в квітні пройде п'ять великих зустрічей в містах Уралу і Сибіру. Я буду з 12 по 21 квітня я в Уфі, Новосибірську, Якутську, Іркутську і Єкатеринбурзі. І в кожному місті у нас пройде великий семінар тривалістю близько 4 годин, де ми будемо обговорювати найгостріші, найактуальніші питання здоров'я дитини", - анонсує попередній тур відомий педіатр і екс-радник президента Володимира Зеленського.

Звістка про вояж доктора Комаровського в Росію викликала в соцмережах скандал. Користувачі згадали про бізнес педіатра – мережу дитсадків "Комарик", яка до початку україно-російської війни працювала в Росії. Фанати Комаровського виступили на захист лікаря зі слоганом "медицина поза політикою".

N4iD6obHGrPWameFwtjwMObFu.jpg

Однак тур по містах Росії – не благодійна акція, а бізнес-проект – на виступи доктора Комароского продають квитки за ціною від 1 тисячі до 3,5 тисячі рублів. У програмі заплановані продаж книг і фотосесія з відомим педіатром.

"Коментарі. Харків" поцікавилися у Євгена Комаровського, чому він вирішив виступати в Росії і як сприймає негативну реакцію на майбутній тур з боку своїх співгромадян і земляків.

"Я не готовий зараз давати будь-які коментарі" - таким була офіційна відповідь Євгена Комаровського.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися