У Харкові суд виніс вирок чоловікові, який зламав жінці ребро через будильник

Фігурант повністю визнав свою провину і розкаявся у скоєному

Валківський районний суд Харківської області виніс вирок чоловікові, який побив дружину через дзвінок будильника. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався 28 січня 2020 року. На телефоні, що належить потерпілій, задзвенів будильник. Розлючений чоловік підійшов до жінки і тричі вдарив її кулаком у груди, після чого продовжив бити її палицею. У результаті жінка отримала закриту травму грудної клітки, перелом ребра, рвану рану вуха, а також пневмоторакс і садна.

У ході розгляду чоловік постраждалої повністю визнав провину. Сама мешканка Валківського району заявила, що не має до нього претензій морального і матеріального характеру. За умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості суд засудив чоловіка до року позбавлення волі умовно. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харківські правоохоронці затримали підозрюваного у збройному нападі на продавчиню кіоску.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися