На Харківщині п'ятирічний хлопчик упав на ніж

Дитина перебуває у важкому стані

На Харківщині в Богодухові 5-річний хлопчик впав на ніж. Його доставили до реанімації Харківської обласної дитячої лікарні №1. Дитина перебуває у важкому стані. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

За даними правоохоронців, повідомлення про подію надійшло до Богодухівського відділу поліції 5 травня. Медики повідомили, що до них поступила дитина з різаною раною щоки.

Співробітники поліції встановили, що за місцем проживання хлопчик заліз на стілець і взяв зі столу ніж. Потім оступився і впав на ніж. Стан здоров'я дитини - важкий, він знаходиться в реанімаційному відділенні.

Інформація внесена до Єдиного обліку Богодухівського відділу поліції. Працівники поліції провели з матір'ю хлопчика профілактичну бесіду. Встановлюються всі обставини події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жінка, яку підозрюють у вбивстві дочки, хоче вийти з Харківського СІЗО на час слідства. Апеляційне оскарження запобіжного заходу підозрюваної у вбивстві дівчинки, призначено на 28 травня. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися