У Харкові поліцейські витягли потенційного самогубця з балкона

Харків'янин заявляв, що стрибне з висоти п'ятого поверху

У Харкові правоохоронці завадили чоловікові звести рахунки з життям. Про це свідчить відеозапис, який опублікувала прес-служба патрульної поліції в Харківській області.

За даними копів, інцидент стався вчора, 6 травня, вдень на проспекті Ювілейному. Зазначається, що коли правоохоронці прибули за вказаною адресою, то з'ясувалося, що місцевий житель закрився на балконі і обіцяє стрибнути вниз.

Поліцейські відволікли чоловіка розмовами, після чого один з них скочив через вікно кухні і витягнув невдалого самогубця. Надалі харків'янина передали співробітникам швидкої допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині в селищі Рогань на зупинці громадського транспорту виявили 17-річного хлопця з численними тілесними ушкодженнями. За даними правоохоронців, інцидент стався вчора, 6 травня, о 00:16. Постраждалого доставили до лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Встановлено, що хлопця в ході сварки побили двоє місцевих жителів віком 32 та 38 років, з якими юнак розпивав алкоголь.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися