На Харківщині затримали 80 осіб: що сталося

Протягом минулої доби правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 5500 транспортних засобів

За минулу добу особовий склад ГУНП в Харківській області доставив до територіальних підрозділів для перевірки 80 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Осіб затримали за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. 

Також протягом минулої доби правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 5500 транспортних засобів. Мета перевірок - недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах.

А у ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Правоохоронці склали 3 адміністративні протоколи щодо водіїв, які керували автомобілем у стані сп’яніння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває розмінування ліній електропередач, інфраструктури, сільськогосподарських земель та інших об'єктів. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що на сьогодні завдяки розмінуванню підключили до електропостачання майже 85% споживачів. Очільник області додав, що приблизно 90 населених пунктів залишаються знеструмленими – це орієнтовно 9 тисяч абонентів. Олег Синєгубов розповів про складність розмінування - спеціалісти працюють у важкодоступних місцях, де дуже велика щільність замінування. Трапляються і трагічні випадки - “також несемо втрати найкращих працівників підрозділів саперів”. Паралельно проводять перемовини з різними міжнародними організаціями щодо розмінування. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися