На Харківщині поліція вилучає товар у продавців: тривають перевірки

Поліцейські склали щодо правопорушника адміністративний протокол

На території Ізюмського району поліцейські задокументували факт порушення правил торгівлі підакцизними товарами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Під час проведення профілактичних заходів в місті Барвінкове, 7 червня, співробітники Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області виявили факт торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без відповідної ліцензії. У ході перевірки правоохоронці з'ясували, що частина цигарок, які продавались, не мали марок акцизного збору. 

Правоохоронці вилучили близько 100 літрів алкогольної продукції, 923 пачки цигарок, з яких 110 без марок акцизного збору. Поліцейські склали щодо правопорушника  адміністративний протокол. Зібрані матеріали направлено до суду для прийняття рішення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі поліцейські виявили факт незаконної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Працівники сектору превенції відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 встановили, що  здійснювалася торгівля без отримання відповідної ліцензії. З торговельного приміщення правоохоронці вилучили 160 літрів горілки та слабоалкогольних напоїв, 98 пачок цигарок, 15 з яких безакцизні. Поліцейські вилучили товару на суму понад 17 тис. грн.

Раніше в Основ’янському районі Харкова поліцейські виявили та зафіксували факти розпиття алкогольних напоїв та куріння неповнолітніми. Що загрожує правопорушникам, читайте детальніше за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися