У Харківській області поліція розшукує дітей (ФОТО)

Діти пішли з дому 5 червня та не повернулись

Відділом поліції № 3 Харківського РУП № 1 встановлюється місцезнаходження неповнолітніх мешканців селища Безлюдівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що встановлюють місцезнаходження Дениса Черкашина, 2010 року народження, та Анастасії Черкашиної, 2007 року народження. 

Відомо, що 5 червня діти пішли з дому та не повернулись. Раніше неодноразово залишали домівку. 

Прикмети хлопця: зріст приблизно 135 см, худорлявої статури, темне волосся.

Прикмети дівчинки: зріст приблизно 150-152 см, довге русяве волосся.

“Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукуваних,  просимо негайно повідомити за телефонами: 0507282081, 0661736937 або 102”, - звернулися до жителів області в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі Харкова поліцейські виявили та зафіксували факти розпиття алкогольних напоїв та куріння неповнолітніми.

Працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 спільно з інспекторами відділу звʼязків з громадськістю УПП в Харківській області провели профілактичні рейди на території місць масового відпочинку. Під час заходу неповнолітнім розповіли про правила безпечної поведінки на воді, нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. А також правоохоронці наголосили на необхідності дотримуватися заходів безпеки під час лунання сигналів повітряної тривоги. 

Що загрожує неповнолітнім за вчинене правопорушення, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися