У Харківській області знайшли двох підлітків, які втекли з дому

Дітей знайшли менше ніж за добу.

Поліцейські оперативно розшукали двох неповнолітніх мешканців селища Безлюдівка Харківської області. Жодних протиправних дій відносно дітей скоєно не було. Їх повернули додому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

8 червня до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що три дні тому пішли з дому її онуки – 12-річний хлопець та 16-річна дівчина. Раніше брат і сестра неодноразово уходили з дому.

На пошук підлітків був орієнтований увесь особовий склад поліції Харківщини. Поліцейські почали пошуки можливого місця перебування дітей.

Працівники відділення поліції № 1 Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області виявили неповнолітніх у селищі Липці.

З підлітками провели профілактичну бесіду. Вирішується питання щодо притягнення опікуна дітей до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському районі не курсуватимуть електропоїзди – на заміну вийдуть автобуси (розклад)

З 12 по 30 червня залізничне сполучення між станцією Дергачі та зупиночним пунктом Нова Козача буде відмінено у зв'язку із проведенням запланованих будівельно-монтажних робіт на перегоні Дергачі – Слатине. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

На цей період для зручності громадян запускається автобусний маршрут м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із виїздом/заїздом у Харків першого та останнього рейсу). Графік автобусного маршруту можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися