У Харківському районі не курсуватимуть електропоїзди – на заміну вийдуть автобуси (розклад)

Поїзди з Харкова, автобус з Харкова, розклад автобусів з Харкова

З 12 по 30 червня залізничне сполучення між станцією Дергачі та зупиночним пунктом Нова Козача буде відмінено у зв'язку із проведенням запланованих будівельно-монтажних робіт на перегоні Дергачі – Слатине. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

На цей період для зручності громадян запускається автобусний маршрут м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із виїздом/заїздом у Харків першого та останнього рейсу).

Графік автобусного маршруту

Відправлення з смт Козача Лопань: 05:40; 9:00; 17:00; 19:15 (до станції метро "Перемога")

Відправлення з м. Харкова (станція метро "Перемога"): 05:00; з м. Дергачі (пл. Привокзальна): 07:00; 10:30; 18:20

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Електропоїзди з Харкова курсуватимуть по-іншому (розклад)

У зв’язку з ремонтними роботами з червня по вересень частково змінюється розклад руху електропоїздів з Ізюму до Харкова та в зворотному напрямку. Про це повідомив начальник станції Ізюм Андрій Гадяцький, інформують "Коментарі. Харків". Як саме курсуватимуть поїзди з Харкова, дивіться за посиланням.

Запуску соціального автобусу в Харківській області поки що не буде

БФ "Янголи спасіння" повідомив про відтермінування запуску безкоштовного автобуса у Борівській громаді. З технічних причин на цьому тижні автобус не зможе вийти на маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посланням на інформацію Борівської селищної ради. Дізнатися, на який термін переноситься початок роботи соціального автобусного рейсу, можна за посиланням.

Учора ввечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти"

Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На превеликий жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Учора ввечері харків’яни чули вибухи. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив о 22:58, що були зафіксовані влучання в Чугуївському районі. "За попередніми даними, окупанти завдали ударів ракетами С-300. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється", – написав він.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися