У Харкові поліція затримала рецидивіста, який пограбував квартиру іноземок

Фігурант намагався втекти за межі Харківської області

На Харківщині поліція затримали підозрюваного у пограбуванні. Чоловік знаходився у розшуку. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, інцидент стався вчора, 7 травня, близько 15:30. Так, у поліцію звернулися дві громадянки Йорданії, які повідомили, що за дві години до цього невідомий чоловік проник в їх квартиру на вулиці Сумській, замкнув їх у туалеті, після чого заволодів чотирма телефонами, двома ноутбуками, грошима - і зник.

У ході оперативно-слідчих дій силовикам вдалося встановити особу підозрюваного, ним виявився 33-річний житель Києва. Поліцейські з'ясували, що фігурант на машині прямує в бік столиці.

На посаді у Валках правоохоронці зупинили автомобіль та затримали втікача. У машині слідчі виявили речові докази. Пізніше з'ясувалося, що чоловіків причетний до ряду злочинів на території Київського району Харкова, а також розшукується столичними силовиками. У даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом у Рогані на зупинці знайшли побитого підлітка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися