У передмісті Харкова повідомляють про акти вандалізму (ФОТО)

На одному майданчику спаплюжили огорожу, а на іншому - знищено деякі елементи

У Пісочинській селищній раді повідомили про виявлення фактів вандалізму, повідомляють "Коментарі. Харків". Випадки вандалізму було зафіксовано на дитячих майданчиках Пісочинської початкової школи "Надія" та у селищі Рай-Оленівка. На одному майданчику спаплюжили огорожу, а на іншому - знищено деякі елементи. 

“Шановні батьки! Звертаємо вашу увагу на те, що в разі повторення випадків вандалізму на території школи "Надія" будуть введені обмеження у відвідуванні майданчика. Діти будуть гратися лише у супроводі батьків”, - звернулися до мешканців громади у селищній раді.

Також мешканцям громади нагадали, що за вчинення адміністративних правопорушень неповнолітніми відповідають батьки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що школярі 4 громад Харківщини отримали понад 700 гаджетів. Хромбуки та планшети надійшли за сприяння ЮНІСЕФ та Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська повідомила, що цього тижня передали понад 700 девайсів школярам Вільхуватської, Курилівської, Куньєвської та Оскільської громад.

Загалом до області планують спрямувати приблизно 5000 гаджетів. Розподіл ноутбуків та планшетів триває, зокрема, найближчим часом їх доставлять для школярів Савинської та Ізюмської громад. У Мінреінтеграції уточнили, що 183 дитини, які навчаються в школах Вільхуватської громади Харківської області, отримали планшети та ноутбуки для онлайн-навчання. 

Детальніше про забезпечення школярів Харківської області комп'ютерною технікою читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися