У Харківській області видали планшети та ноутбуки: хто отримав техніку

Харківщині планують передати приблизно 5000 гаджетів

Школярі 4 громад Харківщини отримали понад 700 гаджетів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У ХОВА зазначили, що хромбуки та планшети надійшли за сприяння ЮНІСЕФ та Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська повідомила, що цього тижня передали понад 700 девайсів школярам Вільхуватської, Курилівської, Куньєвської та Оскільської громад. 

Загалом до області планують спрямувати приблизно 5000 гаджетів. Розподіл ноутбуків та планшетів триває, зокрема, найближчим часом їх доставлять для школярів Савинської та Ізюмської громад.

У Мінреінтеграції уточнили, що 183 дитини, які навчаються в школах Вільхуватської громади Харківської області, отримали планшети та ноутбуки для онлайн-навчання. 

Також понад 300 гаджетів передали для школярів Куньєвської та Оскільської громад. 

“Надана техніка дасть змогу дітям безперебійно навчатися у школі та підтримувати зв’язок з друзями”, - зазначили у відомстві. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Валківської громади розповіли про умови отримання пільг. У 2023 році малозабезпечені родини (кому була нарахована відповідна державна грошова допомога) можуть скористатися нагодою отримати оздоровчу путівку для своєї дитини в Міжнародному дитячому центрі “Артек”.

“Звертаємо вашу увагу, що батьки (особи, які їх замінюють) здійснюють самостійний супровід дітей за власні кошти до державного підприємства України Міжнародний дитячий центр “Артек”, - пояснили у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися