На Харківщині затримали майже 70 осіб та склали понад 10 адмінпротоколів: що сталося

Адмінпротоколи склали за порушення правил дорожнього руху

За минулу добу правоохоронці у Харківській області затримали 68 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Причиною затримання стала підозра у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. Осіб доставили до територіальних підрозділів.

Також протягом доби правоохоронці склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • 3 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 4 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 5 – за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що фахівці Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування щодо колабораційної діяльності місцевої мешканки Вовчанська. Спеціалісти встановили, що під час тимчасової окупації Вовчанська жінка активно допомагала військовим РФ вчиняти злочинні дії, очоливши окупаційну міграційну службу.  Зокрема, зрадниця відповідала за видачу російських паспортів місцевим мешканцям. Часто паспорти оформляли за спрощеною процедурою. Крім того, приймали документи й на неповнолітніх.

Колаборантка заочно обвинувачується у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Санкція цієї статті передбачає довічне позбавлення волі.

А вночі ворожі війська завдали ракетного удару по с. Хорошево Харківського району. У результаті атаки було пошкоджено 2-поверховий житловий будинок, ще один 2-поверховий будинок пошкоджено, сталася пожежа. На щастя, в будинках ніхто не проживав, без постраждалих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися