Харків'янин ледь не підірвав сусідів: що йому загрожує

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманому

Харків'янину поліція повідомила про підозру - він погрожував сусідам гранатою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці встановили, що 55-річному харків’янину, під час розпиття алкогольних напоїв у власному домоволодінні,  не сподобалось гучне святкування хрестин у його сусідів за парканом. Зловмисник вирішив залагодити конфліктну ситуацію  радикальним способом. Він узяв корпус ручної гранати Ф-1,запал до неї та пішов до сусідів. На місці він намагався скрутити елементи гранати та погрожував її підірвати. У цей момент сусідам вдалося забрати корпус гранати та не дати можливості привести її у бойовий стан. Поліцейські, прибувши на місце виклику, затримали порушника.

Зловмиснику повідомлено про підозру за статтями Кримінального кодексу України: 

  • ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), 

  • ч. 4 ст. 296 (хуліганство).

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області  ювенальні поліцейські викрили продавця, який продав тютюнові вироби неповнолітній. Продавець не поцікавився віком покупниці та продав 14-річній дівчині стіки, розроблені для використання з системою розігріву тютюну.  Поліцейські провели профілактичну бесіду з батьками дитини, а щодо продавця склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися