У Харківській області продовжуються перевірки: під контролем деякі сім'ї

Співрозмовникам рятувальники вручили відповідні пам‘ятки

У Харківському районі проводять інформаційно-роз‘яснювальні заходи серед малозабезпечених та соціально незахищених сімей. Рейди проводить інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади.

У неділю, 11 червня, рятувальники Харківського району провели такий захід зі вказаними сімʼями у Мереф’янській та Височанській громадах.

Надзвичайники пояснили населенню правила пожежної безпеки та цивільного захисту у побуті. Також рятувальники акцентували особливу увагу на забороні випалювання сухої рослинності, правилах поведінки на воді, діях під час сигналу “Повітряна тривога”, правилах поведінки при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Фахівці ДСНС застерегли населення, якими можуть бути наслідки від подібних надзвичайних подій та ситуацій. Співрозмовникам рятувальники вручили відповідні пам‘ятки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області зареєстровано понад 495 тисяч переселенців. Після 24 лютого за отриманням довідки ВПО звернулися 431,7 тисячі осіб. Кількість внутрішніх переселенців продовжує зростати щомісяця. Влада області обіцяє зробити все можливе, щоб ВПО жили в комфорті.

На сьогодні тимчасовим проживанням забезпечили 4872 внутрішньо переміщених особи. Зокрема, у гуртожитках закладів освіти розміщено 4 105 людей, а у санаторно-курортних закладах – 381 переселенця.

Детальніше про забезпечення житлом переселенців читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися