Хто в Харкові опинився під пильним контролем поліції (ФОТО)

З порушниками працівники поліції провели профілактичні бесіди

Поліцейські склали 15 протоколів про адміністративне правопорушення щодо неповнолітніх. Порушники розпивали алкогольні напої та курили цигарки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

На території Київського району працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 провели низку профілактичних рейдів. 

Поліцейські оформили 15 протоколів про адміністративні правопорушення щодо 16 та 17-річних неповнолітніх: 

- 8 протоколів за ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді)  Кодексу України про адміністративні правопорушення, 

- 7 протоколів за ст. 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

“З порушниками працівники поліції провели профілактичні бесіди та нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також дотримання безпеки під час повітряної тривоги”, - повідомили у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на території Ізюмського району поліцейські задокументували факт порушення правил торгівлі підакцизними товарами. Під час проведення профілактичних заходів в місті Барвінкове, 7 червня, співробітники Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області виявили факт торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без відповідної ліцензії.

Що правоохоронці виявили у ході перевірки, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися