У Харкові шукали неповнолітню: що з нею трапилося

Дідусь намагався власноруч розшукати онуку, але пошуки виявилися марними

Працівники поліції Харківщини менш ніж за добу встановили місцезнаходження неповнолітньої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У суботу, 17 червня, близько 23:00 до чергової служби відділу поліції № 3 ХРУП № 1 звернувся 44-річний мешканець селища Бабаї. Чоловік повідомив, що його 16- річна донька перебувала у Харкові в гостях у дідуся. Близько 20:00 дідусь пішов провести онуку до електрички. Дівчина відійшла від родича та зникла. Дідусь намагався власноруч розшукати онуку, але пошуки виявилися марними. Поліцейські одразу розпочали пошукові заходи. 

“Наступного ранку працівники відділу поліції № 3 ХРУП № 1 знайшли дівчину у Харкові, де вона гуляла зі своїм знайомим, та повернули додому. З підлітком правоохоронці провели профілактичну бесіду”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські склали 15 протоколів про адміністративне правопорушення щодо неповнолітніх. Порушники розпивали алкогольні напої та курили цигарки. На території Київського району працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 провели низку профілактичних рейдів.  Поліцейські оформили 15 протоколів про адміністративні правопорушення щодо 16 та 17-річних неповнолітніх. 

“З порушниками працівники поліції провели профілактичні бесіди та нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також дотримання безпеки під час повітряної тривоги”, - повідомили у поліції Харківської області.

Детальніше про перевірки у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися