На Харківщині сталася трагедія: подробиці

Під час купання на очах у свідків потонула 12-річна дівчинка

У  м. Первомайському Лозівського району 18 червня на місцевому ставку потонула неповнолітня дівчинка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

На місцевому ставку з народною назвою “Сиваш” під час купання на очах у свідків потонула 12-річна дівчинка.

У ДСНС повідомили, що люди намагались її врятувати. Проте на момент, коли дівчину вдалось витягти з води, вона вже не подавала ознак життя.

“Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для вас і ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся порад рятувальників”, - наголосили у ДСНС Харківської області.

У поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці розслідують обставини смерті неповнолітньої. У поліції уточнили, що зі слів свідків, 12-річна дівчина пішла під воду під час плавання. Очевидці витягли дитину на берег, робили їй серцево-легеневу реанімацію до приїзду медиків, але врятувати її не вдалося. 

Поліцію про подію повідомили лікарі швидкої допомоги. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу 18 червня, у с. Токарівка Харківського району трапився нещасний випадок, внаслідок якого чоловік отримав мінно-вибухову травму.

У ДСНС розповіли, що 18 червня 52-річний мешканець деокупованого с. Токарівка Дергачівської громади випадково наступив на ворожу протипіхотну міну ПФМ-1 “Пелюстка”, яка знаходилась у високій траві. У результаті вибуху чоловік отримав травматичну ампутацію пальців правої ступні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися