У Харкові евакуювали 10 осіб з палаючої п'ятиповерхівки

На трьох балконах палали домашні речі

У Слобідському районі Харкова рятувальники евакуювали десять осіб через пожежу в п'ятиповерховому будинку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

Вчора, 10 травня, о 03:10 на гарячу лінію "101" надійшла інформація про пожежу на проспекті Героїв Сталінграду, 154. До моменту приїзду рятувальників вогонь охопив домашні речі на трьох балконах на четвертому та п'ятому поверхах. Загальна площа пожежі склала 22 квадратних метра.

Рятувальники евакуювали десять чоловік, у тому числі трьох дітей. Через півгодини після виклику поширення полум'я було зупинено, а у 04:38 - його повністю загасили. Причину того, що сталося, наразі встановлюють експерти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному зі спальних районів Харкова легковик наїхав на пішохода. За даними правоохоронців, аварія сталася на вулиці Героїв Праці в районі Журавлівського водосховища. Як силовики встановили, водій автомобіля Mercedes не встиг загальмувати перед зеброю і врізався в зупинений Lexus.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися