У Харківській області сталося два вибухи: є поранені

Двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження внаслідок вибухів у Ізюмському районі.

19 червня на березі річки с. Оскіл Ізюмького району під час детонації протипіхотної міни підірвався 32-річний чоловік. Внаслідок вибуху, він зазнав тілесних ушкоджень. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.

Також цього дня у місті Ізюм чоловік отримав тілесні ушкодження в результаті вибуху невідомого предмета. Про це повідомили в Поліції Харківської області.

Інформація про подію в місті Ізюм надійшла до поліції 19 червня близько 15:00. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що 53-річний чоловік поряд з багатоповерховим будинком проводив господарчі роботи та розпалив багаття. Раптово стався вибух.

Слідчим вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Рятувальники звертаються до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку.

"Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – зазначають у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як у Харківській області людям допомагають швидше повернутися додому

Близько 40 відсотків Харківського району перебували під окупацією. Вже біля року як сили оборони України відбили ворога з цих місць. І люди потроху почали повертатися до своїх домівок. Проте через високу змінюваність цих територій часто їхнє повернення є ризикованим, чи взагалі неможливим.

Як сапери ДСНС відпрацьовують заявки місцевих мешканців, та чи можна після цього повертатися додому, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися