У Харківській області окупанти продовжують нищити екологію

У Куп’янському районі сталися великі пожежі у лісі.

19 червня об 11:30 внаслідок ворожих обстрілів, сталося дві пожежі у хвойних лісах неподалік с. Ківшарівка та с. Глушківка Куп’янського району Харківської області. Загальна площа лісових пожеж складала близько 6 га. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіла трава та хвойна підстилка. Існувала загроза розповсюдження полум’я на приватний сектор цих населених пунктів. Для ліквідації пожеж були задіяні вогнеборці 14-ї та 44-ї пожежно-рятувальних частин. 

Рятувальникам вдалось оперативно загасити пожежі та запобігти поширенню полум’я на будівлі та споруди, що межували з хвойним лісом. Останній осередок займання було ліквідовано о 14:40. Жертв та постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як у Харківській області людям допомагають швидше повернутися додому

Близько 40 відсотків Харківського району перебували під окупацією. Вже біля року як сили оборони України відбили ворога з цих місць. І люди потроху почали повертатися до своїх домівок. Проте через високу змінюваність цих територій часто їхнє повернення є ризикованим, чи взагалі неможливим.

Як сапери ДСНС відпрацьовують заявки місцевих мешканців, та чи можна після цього повертатися додому, читайте за посиланням.

У Харківській області продовжують видавати ноутбуки та планшети: хто отримає

Школярі з Харківщини отримали ноутбуки та планшети для онлайн-навчання. Підтримка реалізована завдяки співпраці Мінреінтеграції та міжнародної організації UNICEF й за сприяння Харківської ОВА. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Мінреінтеграції. Діти з Куп’янської та Кіндрашівської громад отримали понад 350 гаджетів для навчання. Технічне забезпечення дасть змогу дітям із сільської місцевості опановувати навчання у дистанційному форматі, а також тримати зв’язок із близькими.

Скільки усього планується видати гаджетів у Харківській області, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися