Поліція Харківщини звернулася до жителів з проханням: обіцяють винагороду

Конфіденційність та грошова винагорода за інформацію гарантовані

У Харківській області поліція встановлює особу та місцезнаходження чоловіка, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліція Харківської області. 

У поліції повідомили, що останній раз чоловіка бачили 15 червня в місті Валки Богодухівського району. Надали також прикмети розшукуваного: на вигляд 60 років, худорлявої статури, зріст 160-165 см. Особлива прикмета - відсутність передніх зубів.

Чоловік називався Віктором з м. Мукачево Закарпатської області. Був одягнений у пісочну кепку з емблемою, пісочний гольф, вітрівку або синю спортивну кофту на змійці з сірими рукавами та червоними манжетами, чорні джинси, темні сандалі, темні шкарпетки. Має неохайний вигляд.

Чоловік пересувався на велосипеді темного кольору, на задньому багажнику була прикріплена велика спортивна сумка.

“Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукуваного, просимо терміново повідомити за телефонами:"102", (057)7308300, 380684739530 (тел. чергових частин УКР та ГУНП в Харківській області), 380639775000, або іншим зручним способом”, - звернулися до жителів області у поліції.

Також наголосили, що конфіденційність та грошова винагорода за інформацію, яка сприятиме встановленню особи невідомого та розкриттю тяжкого злочину, гарантовані.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові водій з ознаками алкогольного сп'яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 5 тис. грн. Що загрожує порушнику, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися