У Харкові водій намагався відкупитися від поліції: що сталося

Прилад Drager зафіксував 2,08 проміле алкоголю

У Харкові водій з ознаками алкогольного сп'яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 5 тис. грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У суботу, 17 червня, вдень на вулиці Клочківській патрульні зупинили авто DAEWOO LANOS за порушення ПДР. Під час спілкування правоохоронці виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Водію запропонували пройти відповідний огляд. Прилад Drager зафіксував 2,08 проміле алкоголю.

Чоловік запропонував правоохоронцям за непритягнення до відповідальності неправомірну вигоду у сумі 5 тис. грн. “Патрульні неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій не реагував на попередження. Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу”, - розповіли у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі Харкова поліцейські виявили та зафіксували факти розпиття алкогольних напоїв та куріння неповнолітніми. Працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 спільно з інспекторами відділу звʼязків з громадськістю УПП в Харківській області провели профілактичні рейди на території місць масового відпочинку. Під час заходу неповнолітнім розповіли про правила безпечної поведінки на воді, нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. А також правоохоронці наголосили на необхідності дотримуватися заходів безпеки під час сигналів повітряної тривоги. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися