Жителям Харкова та області розповіли, як захиститися від шахраїв

Зламавши пароль на одному з ресурсів, шахраї легко отримають доступ до всіх інших

Поліція надала рекомендації, як убезпечити себе в Інтернет-просторі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції наголосили, що найпоширенішою помилкою користувачів Інтернету є створення простих паролів для входу в обліковий запис. Деякі користувачі взагалі використовують один пароль для декількох ресурсів. Звичайно, такі паролі легко запам’ятати, але це небезпечно для особистих даних користувачів та навіть конфіденційної інформації. Зламавши пароль на одному з ресурсів, шахраї легко отримають доступ до всіх інших.

“Кіберполіцейські наголошують, що паролі мають відрізнятися! Крім того, вони мають бути унікальними та складними до кожного інтернет-банкінгу, електронної пошти, соціальних мереж, персонального кабінету тощо. Використовуйте різні паролі. Не давайте шансу аферистам ошукати вас”, - наголосили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліція встановлює особу та місцезнаходження чоловіка, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину. У поліції повідомили, що останній раз чоловіка бачили 15 червня в місті Валки Богодухівського району. Надали також прикмети розшукуваного: на вигляд 60 років, худорлявої статури, зріст 160-165 см. Особлива прикмета - відсутність передніх зубів.

Чоловік називався Віктором з м. Мукачево Закарпатської області. Був одягнений у пісочну кепку з емблемою, пісочний гольф, вітрівку або синю спортивну кофту на змійці з сірими рукавами та червоними манжетами, чорні джинси, темні сандалі, темні шкарпетки. Має неохайний вигляд.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися