Патрульні у Харкові затримали чоловіка: що у нього знайшли (ФОТО)

Чоловік розповів правоохоронцям, що має в сумці 30 зіп-пакетів з забороненими речовинами

У Харкові патрульні затримали ймовірного наркозбувача. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

У вівторок ввечері, під час патрулювання Немишлянського району, увагу патрульних привернув чоловік, який щось поклав у землю та зробив фото. Побачивши патрульних, намагався піти з місця. Дії чоловіка здалися дивними поліцейським, тож вони вирішили його перевірити.

Чоловік розповів правоохоронцям, що має в сумці 30 зіп-пакетів з забороненими речовинами. Також громадянин повідомив, що ці наркотичні речовини він збував через так звані "закладки". Чоловік зізнався, що вже встиг розкласти 20 таких згортків неподалік.

“На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини справи будуть встановлювати слідчі”, - повідомили у патрульній поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові водій з ознаками алкогольного сп'яніння пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 5 тис. грн. У суботу, 17 червня, вдень на вулиці Клочківській патрульні зупинили авто DAEWOO LANOS за порушення ПДР. Під час спілкування правоохоронці виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Водію запропонували пройти відповідний огляд. Прилад Drager зафіксував 2,08 проміле алкоголю. Чоловік запропонував правоохоронцям за непритягнення до відповідальності неправомірну вигоду у сумі 5 тис. грн. 

Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. Детальніше про це читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися