У Харкові суд відправив підозрюваних у побитті 17-річного підлітка за ґрати

Один з підозрюваних частково визнав провину, другий стверджує, що винен сам потерпілий

Вчора, 11 травня, Орджонікідзевський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для двох підозрюваних у викраденні, зґвалтуванні та жорстокому побитті 17-річного хлопця в селищі Рогань.

Представники прокуратури клопотали про те, щоб 31-річному Дмитру Белевцу і 38-річному Володимиру Казбану призначили запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави. Так, суд відправив обох фігурантів за ґрати на 60 діб - до 7 липня 2020 року.

Нагадаємо, 6 травня на Харківщині в селищі Рогань на зупинці громадського транспорту виявили 17-річного хлопця з численними тілесними ушкодженнями.

За даними слідства, хлопця в ході сварки побили двоє місцевих жителів. 38-річного та 32-річного підозрюваних затримали вранці 9 травня. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові правоохоронці підозрюють харків'янина в зберіганні та продажі наркотиків. Так, в будинку 47-річного фігуранта під час обшуку вилучили 27 грамів психотропної речовини PVP, близько п'яти грамів канабісу, таблетки екстазі, 13 патронів різного калібру, пристрій для вживання наркотиків, ваги та мобільний телефон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися