У Харкові через цигарку ледь не загинув пенсіонер

Вогонь поширився на площу близько п'яти квадратних метрів

У Московському районі Харкова сталася пожежа в одній із квартир житлового будинку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

Зазначається, що повідомлення про займання балкону надійшло на лінію "101" вчора, 11 травня, о 21:29. На місце події були направлені три відділення пожежних автоцистернах та автодрабині. До моменту приїзду рятувальників вогонь поширився на площу близько п'яти квадратних метрів, існувала загроза кімнатам.

Двох літніх мешканців квартири вивели на вулицю, ніхто з них не постраждав. О 22:15 загорання було ліквідовано. Причиною загоряння стала необережність при курінні господаря житла на балконі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області ледь не згоріло село. На місце події було направлено 2 відділення пожежнорятувальної служби на автоцистернах. Зазначається, що на момент прибуття рятувальників, вогнем був охоплений житловий будинок на площі 80 м. кв. Вогонь поширювався по будівлі і міг перекинутися на сусідні будівлі. Читайте за посиланням.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися