Що у Харкові з газопостачанням – інформація міськгазу

Понад 12 тисяч споживачів Основ’янського району Харкова знову з газом

Завдяки технологічним рішенням фахівцям АТ "Харківміськгаз" вдалося поновити газопостачання 12,5 тисячам споживачів в Основ’янському районі. Роботи з відновлення розподілу газу родинам тривають. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківміськгаз".

Водночас АТ "Харківміськгаз" продовжує ремонтні-відновлювальні роботи на пошкодженій ділянці газопроводу.

Зазначимо, що в Основ’янському районі під час проведення ремонтних робіт комунальними службами по заміні комунікацій був пошкоджений підземний газопровід середнього тиску діаметром 700 мм.

Аварійно-диспетчерська служба АТ "Харківміськгаз" оперативно прибула на місце та ліквідувала витік газу шляхом перекривання засувок. Унаслідок пошкодження сталося загоряння. Наразі причини займання з’ясовуються.

Через аварію без газопостачання залишилося близько 13 тисяч споживачів, однак зусиллями фахівців АТ "Харківміськгаз" вдалося зберегти стабільний газорозподіл до теплопостачальних підприємств та прилеглих котелень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Бачив весь район: що горіло у Харкові 20 червня ввечері

Ввечері 20 червня у Харкові сталася пожежа, попередньо, через влучання блискавки у пошкоджену трубу газопроводу. На місці одразу почали працювати рятувальники.

"Велися аварійні роботи з ремонту каналізації, зсунувся ґрунт, розірвало трубу газопроводу. Попередньо, загорілося внаслідок удару блискавки. Газ перекрили вже раніше, але він середнього тиску — виходить з труби, догорає. Нині інформації про травмованих немає", — повідомили в ДСНС.

Мешканка Франківщини минулого року передала Харкову рослини: що з ними стало (ФОТО)

Саджанці гібіскусу у квітні минулого року надіслала до Харкова пенсіонерка Надія Крупенич з міста Бурштин (Івано-Франківська обл.). Рослини було висаджено спеціалістами Спеціалізоване Комунальне Підприємство "Харківзеленбуд" біля Сухого фонтану на площі Свободи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Який мають вигляд рослини тепер, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися