У Харківській області проводять рейди: що на контролі

Під час рейдів відпочивальникам на пляжах роз’яснюють правила безпечної поведінки, нагадують про мінну небезпеку

На водоймах Харківської області правоохоронці проводять профілактичні рейди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Перевірки проводять поліцейські територіальних підрозділів поліції спільно з представниками  ДСНС, управління патрульної поліції та органами місцевого самоврядування. Спеціалісти під час рейдів роз’яснюють відпочивальникам на пляжах правила безпечної поведінки, нагадують про мінну небезпеку. 

“Шановні громадяни, вкотре нагадуємо вам, що мінна небезпека на сьогодні є дуже високою на деокупованій території та у населених пунктах, де велись активні бойові дії. У разі виявлення небезпечного предмета телефонуйте на спеціальні лінії “101”, “102”, - вчергове звернулися до жителів області у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відкриють 5 пляжів, ще 5 – у Безлюдівській громаді й по одному – в Пісочинській та Зміївській громадах. У 2022 році на території регіону не було визначено жодного місця для відпочинку людей на воді. Таке рішення ухвалили через ведення бойових дій. “На сьогодні вже визначено і готується до відкриття 12 місць. Зокрема, в Харкові буде відкрито 3 пляжі на Журавлівці та по одному – в Петренках і Олексіївському гідропарку”, – повідомили у ДСНС. Жителям Харківської області нагадали, що відвідувати водойми на деокупованих територіях заборонено, оскільки є ризик підриву на вибухонебезпечних предметах.

Детальніше про заборони, які діють на деокупованих територіях Харківської області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися