У Харківській області сталося особливо жорстоке вбивство

Поліцейські оперативно затримали жителя Ізюмського району за вбивство дружини

В ході сімейної сварки чоловік наніс жінці понад 30 ножових ударів. Від отриманих травм потерпіла загинула. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

22 червня до Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від місцевої мешканки про виявлення в будинку 27-річної доньки без ознак життя.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку. Правоохоронці зафіксували на тілі потерпілої сліди насильницької смерті.

В результаті проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний чоловік жінки. Під час конфлікту він наніс дружині понад 30 ножових ударів. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

З місця події поліція вилучила низку речових доказів, у тому числі знаряддя вбивства.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У школярки з Харкова провели обшуки

Цілу галерею вилучили під час обшуку у 14-річної школярки, яка записала гімн рф. Російські прапори і лозунги на підтримку царя та царської росії, радянська символика – все це дівчина-підліток малювала власноруч. Зберігала також радянські рублі.

Про результати обшуку вдома у неповнолітньої харків’янки повідомив начальник Слідчого відділу ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов. "Очевидно, що країною-агресоркою вона захоплюється серйозно. А такі потужні антиукраїнські настрої наврядчи могли залишитися непоміченими з боку матері.

Що загрожує школярці, її матері та подрузі дівчини, яка разом з нею вішала ворожу листівку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися