У Харкові зупинили близько тридцяти небезпечних водіїв за добу

За минулу добу патрульні склали 29 протоколів на водіїв з ознаками сп'яніння.

Безвідповідальні водії думають, що зможуть уникнути відповідальності, однак це хибна думка. Поліцейські продовжують виявляти порушників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

У поліції нагадують про відповідальність за керування транспортними засобами в стані сп'яніння:

- на громадянина, який вперше сів за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння чекає адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 17 000 гривень та позбавлення права керування автомобілем на 1 рік;

- якщо водій вдруге порушив вимоги ст. 130 КУпАП, тоді на нього чекає штраф у розмірі 34 000 гривень та позбавлення права керування на 3 роки;

- у випадку, якщо керманич втретє за рік керував транспортним засобом у нетверезому стані, передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 51 000 гривень та позбавлення права керування на 10 років.

"Водії, пам'ятайте, що від вашої відповідальності залежить життя і здоров'я учасників дорожнього руху", – закликали у патрульній поліції області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У школярки з Харкова провели обшуки

Цілу галерею вилучили під час обшуку у 14-річної школярки, яка записала гімн рф. Російські прапори і лозунги на підтримку царя та царської росії, радянська символика – все це дівчина-підліток малювала власноруч. Зберігала також радянські рублі.

Про результати обшуку вдома у неповнолітньої харків’янки повідомив начальник Слідчого відділу ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов. "Очевидно, що країною-агресоркою вона захоплюється серйозно. А такі потужні антиукраїнські настрої наврядчи могли залишитися непоміченими з боку матері.

Що загрожує школярці, її матері та подрузі дівчини, яка разом з нею вішала ворожу листівку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися