У Харкові затримали крадія акумуляторних батарей з автівок: що відомо

Крадій орудував у Салтівському районі Харкова

У Харкові поліцейські викрили чоловіка, який систематично викрадав акумуляторні батареї з автівок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

До поліції звернулося кілька власників автівок з повідомленнями про злочини.ж Постраждали мешканці міста, які у нічний час залишали припаркованими біля будинків транспортні засоби.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці переглянули відеозаписи з камер спостереження та встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний чоловік. 

Фігурант потрапляє в поле зору правоохоронців не вперше, раніше він неодноразово був засуджений за майнові злочини. Слідчі довели, що на рахунку 35-річного зловмисника щонайменше 9 крадіжок акумуляторів у Салтівському районі Харкова.

Порушнику повідомили про підозру у скоєнні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків’янину повідомили про підозру за фактами шахрайства, вчиненого повторно та такого, що завдало значної шкоди потерпілим (ч. 1, 2, 3 ст. 190 КК України). Слідство встановило, що 33-річний чоловік тривалий час проводив аферу, представляючись працівником відомої іноземної компанії.  

Підозрюваний, щоб зімітувати добросовісну ділову репутацію, закликав своїх знайомих класти гроші на депозитний рахунок в електронному кабінеті з метою нарахування відсотків (від 12% до 80%). Потерпілі передавали підозрюваному кошти особисто, під час зустрічей, враховуючи головну умову — аферист приймав вклади тільки у доларах США або у євро.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися