Які порушення виявили у Харкові та області за добу

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп затримали декілька осіб

На блокпостах правоохоронці разом з військовими за добу перевірили 2778 транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 9 осіб.

“У ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили чоловіка у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили наркотичні речовини.

Правоохоронці склали адміністративний протокол щодо водія за керування автомобілем у стані сп’яніння”, - розповіли у поліції.

Також там зазначили, що на звільнених територіях співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські викрили чоловіка, який систематично викрадав акумуляторні батареї з автівок. До поліції звернулося кілька власників автівок з повідомленнями про злочини. Постраждали мешканці міста, які у нічний час залишали припаркованими біля будинків транспортні засоби. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці переглянули відеозаписи з камер спостереження та встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний чоловік.

Фігурант потрапляє в поле зору правоохоронців не вперше, раніше він неодноразово був засуджений за майнові злочини. Слідчі довели, що на рахунку 35-річного зловмисника щонайменше 9 крадіжок акумуляторів у Салтівському районі Харкова.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися