У Харківській області оштрафували водоканал: подробиці

На підприємстві перешкоджали проведенню перевірки

У суді було доведено законність рішення про застосування адміністративно-господарських санкцій за порушення вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, прийнятого в листопаді 2021 року відносно комунального водоканалізаційного підприємства, та наявність підстав для стягнення штрафу у зв’язку зі створенням перешкод у проведенні перевірки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області. 

За результатами проведеної позовної роботи спеціалісти служби довели, що під час проведення позапланової перевірки щодо виконання припису комунальним водоканалізаційним підприємством уповноважена особа цього підприємства відмовилась надати перевіряючим журнал для реєстрації перевірок. Також відмовилася надавати необхідні для здійснення перевірки документи, було зафіксовано факт відмови зробити відмітку про отримання копії направлення та наказу на перевірку.

У зв’язку із фактом створення перешкод уповноваженим посадовим особам Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області у проведенні перевірки та відсутності доказів добровільної оплати штрафу підприємством, суд зробив висновок про наявність підстав для стягнення штрафу в судовому порядку. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківблагоустрій” перевірило санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі Харкова. Перевірили дільниці №2 (вул. Греківська, вул. Гольдбергівська, пров. Рибасівський, пр. Гагаріна) та №3 (вул. Качанівська, вул. Макіївська, вул. Грозненська, пр. Гагаріна). 



Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися