У Харкові перевіряють багатоквартирні будинки: що контролюють

Комунальники за червень опрацювали 76 заявок від мешканців

КП “Харківблагоустрій” перевірило санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Перевірили дільниці №2 (вул. Греківська, вул. Гольдбергівська, пров. Рибасівський, пр. Гагаріна) та №3 (вул. Качанівська, вул. Макіївська, вул. Грозненська, пр. Гагаріна). 

“Спільно з представниками Департаменту житлово-комунального господарства та КП “Жилкомсервіс” комісія перевірила територію поблизу 74 будинків, зокрема, чистоту дворів, облаштування клумб та квітників, покіс трави”, - повідомили у міській раді.

На підсумковій нараді зазначили, що майже всі прибудинкові території - чисті та доглянуті. Комунальники якісно виконують свою роботу та реагують на заявки від мешканців. Так, з 1 по 28 червня розглянули 76 звернень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у південних регіонах України уже розпочалися жнива, а на Харківщині триває підготовка до збору та збереженню нового урожаю. У головному управлінні Держпродспоживслужбі розповіли про етапи підготовки зерносховищ до зберігання нового врожаю. Важливим етапом є підготовка матеріально-технічної бази - на цьому етапі підприємство за можливості звільняє приміщення від залишків торішніх запасів, проводить комплексне обстеження, знезараження зерна (якщо таке ще є) і зерносховищ, ремонт транспортного й технологічного обладнання, а в разі необхідності – реконструкцію або технічне переозброєння потужностей.

Детальніше про підготовку читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися