Крадіжки, наркотики та затримання 65 осіб: що відбувалося у Харкові та області

Також за добу правоохоронці виявили два випадки керування автомобілем у стані сп’яніння

У Харківській області правоохоронці за добу затримали 65 осіб, вилучили наркотичні речовини та виявили крадія акумулятора. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Особовий склад ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставив для перевірки 65 осіб.

Також на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин перевірили понад 3600 транспортних засобів.

Поліцейські, у ході відпрацювання території міста та області, викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Оперативники ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області виявили 51-річного чоловіка. Зловмисник відкрив капот автомобіля та скоїв крадіжку акумулятора. “Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці склали 2 адміністративні протоколи відносно водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліція розшукує автомобіль за скоєння ДТП в селі Андріївка Красноградського району.

У понеділок, 3 липня, о 22:00 до відділення поліції № 1 Красноградського РВП надійшло повідомлення про те, що автомобіль темного кольору ймовірно ВАЗ-21099 збив двох осіб, які їхали на мопеді. Після скоєння автопригоди автомобіль поїхав в бік смт Сахновщина. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися