На Харківщині розшукують автомобіль: що сталося

У ДТП постраждали дві людини

У Харківській області поліція розшукує автомобіль за скоєння ДТП в селі Андріївка Красноградського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У понеділок, 3 липня, о 22:00 до відділення поліції № 1 Красноградського РВП надійшло повідомлення про те, що автомобіль темного кольору ймовірно ВАЗ-21099 збив двох осіб, які їхали на мопеді. Після скоєння автопригоди автомобіль поїхав в бік смт Сахновщина.

Постраждалих у ДТП 16-річну дівчину та 15-річного хлопця доставили до Красноградської районної лікарні для обстеження та надання медичної допомоги. 

“За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - зазначили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція з’ясовує обставини ДТП у Новобаварському районі Харкова. Аварія трапилася вранці 3 липня на проспекті Любові Малої. 59-річний водій Ford Scorpio наїхав на бетонні блоки та перевернувся. Внаслідок аварії постраждала 59-річна дружина водія. Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також поліція встановлює обставини ДТП за участю пасажирського автобуса у Харкові.

Детальніше про автопригоду читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися