Трагедія у Харкові: поліція встановлює обставини

Поліцейські встановили, що загиблим є 27-річний громадянин Нігерії

У Київському районі Харкова на пляжі сталася трагедія - загинув чоловік. Поліція встановлює обставини загибелі людини.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

У поліції розповіли, що, чоловік пішов купатися та потонув. Його витягли на берег у непритомному стані. Медики намагалися врятувати постраждалого, але він помер.

“Повідомлення про подію на Журавлівському гідропарку надійшло до Харківського РУП № 1 6 липня о 14:30. Поліцейські встановили, що загиблим є 27-річний громадянин Нігерії. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження”, - повідомили у поліції.

У місцевих пабліках повідомляли, що чоловік пробув у воді 20 хвилин.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області перевірили воду на пляжах. За результатами лабораторних досліджень було встановлено, що вода в межах акваторії пляжів “Удянський”, Олексіївського лугопарку, Журавлівського гідропарку, Безлюдівського та Петренківського водоймищ, Основ’янського озера у м. Харків не відповідає встановленим гігієнічним нормативам.

Фахівці виявили понаднормативний вміст у воді лактозопозитивних кишкових паличок та наявність в ній мікроорганізмів (E.coli, ентерокок), які зазвичай знаходяться у кишківнику людини та теплокровних тварин, свідчить про свіже фекальне забруднення водойм.

“У зв’язку з цим наголошуємо на потенційній епідемічній небезпеці води в усіх зазначених вище місцях масового відпочинку та не рекомендуємо купання у цих водоймах”, - звернулися до жителів Харкова та області у держустанові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися