На харківському вокзалі 28-річний хлопець кинувся з мосту

Хлопець впав на залізничну платформу

У Холодногірському районі Харкова 28-річний чоловік покінчив з собою. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Відзначається, що хлопець стрибнув з мосту на платформу залізничного вокзалу. За даними правоохоронців, повідомлення про інцидент надійшло до поліції 12 травня о 21.30.

У "головкомі" розповіли, що експерти не виявили на тілі загиблого без видимих ознак насильницької смерті. Для встановлення причин смерті тіло чоловіка направлено до моргу.

Слідчим Холодногірської відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з позначкою "самогубство".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що директора одного з комунальних підприємств Харкова підозрюють у службовій недбалості, яка спричинила смерть дитини. У ході слідства встановлено, що фігурант допустив встановлення воріт для міні-футболу на спортивному майданчику з порушеннями норм безпеки. У результаті падіння металевої конструкції в березні 2017 року на вулиці Льва Ландау загинула дитина.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися