Смертельні ДТП на Харківщині: поліція з'ясовує обставини (ФОТО)

В одній аварії жертвою стала дитина

У неділю, 9 липня, у Харківській області трапилося кілька смертельних дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

9 липня близько 8:50 на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" поблизу села Волохів Яр сталося зіткнення транспортних засобів Renault Mеgane, Fiat Tipo та Mercedes.

За даними поліції, 38-річний водій Fiat Tipo отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Також травмувався 44-річний водій Renault Mеgane та його 20-річна донька. Чоловіка та дівчину госпіталізовано до лікарні.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження

Також 9 липня близько 17:00 трапилася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Козацькій у місті Ізюмі.

За попередніми даними, 45-річний водій легкового автомобіля HONDA під час руху наїхав на пішохода. Дівчина йшла по проїжджій частині. Від отриманих травм 11-річна дитина загинула на місці.

“Слідчим вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України”, - повідомили у поліції.

Правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортних пригод.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція з’ясовує обставини ДТП у Новобаварському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області.  Аварія трапилася вранці 3 липня на проспекті Любові Малої. 59-річний водій Ford Scorpio наїхав на бетонні блоки та перевернувся. Внаслідок аварії постраждала 59-річна дружина водія.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися