У Харкові сталася ДТП: поліція з'ясовує обставини (ФОТО)

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Новобаварському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

Аварія трапилася вранці 3 липня на проспекті Любові Малої. 59-річний водій Ford Scorpio наїхав на бетонні блоки та перевернувся. Внаслідок аварії постраждала 59-річна дружина водія.

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини ДТП за участю пасажирського автобуса у Харкові. У поліції розповіли, що 25 червня на проспекті Гагаріна сталося зіткнення автобуса БАЗ А079 "Еталон" та легкового автомобіля Skoda Octavia.

Внаслідок аварії травми отримав 72-річний водій Skoda Octavia. Його госпіталізували до лікарні.

“Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - зазначили у поліції.

У Харкові патрульні продовжують виявляти у водіїв посвідчення водія з ознаками підробки. Так, у суботу, 24 червня, на вулиці Героїв Харкова, патрульні зупинили автомобіль ГАЗ 2752 за порушення ПДР. Під час розгляду адміністративної справи водій надав посвідчення водія, яке мало ознаки підробки. У поліції розповіли, що прізвище та дата народження у паспорті та посвідченні не збігалися. Також перевіривши по чинним базам патрульні з'ясували, що за вказаною серією значиться інша особа.

Детальніше про факти підробки документів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися