Як усувають наслідки негоди в Харкові (ФОТО)

У Харкові продовжують розпилювати дерева та гілки, повалені буревієм

У Немишлянському районі працівники комунальних підприємств завершують усувати наслідки суботньої негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Працівники КП "Харківблагоустрій" та СКП "Харківзеленбуд" розпилюють повалені буревієм дерева й гілки у дворах на вул. Ощєпкова, вул. Танкопія, пр. Героїв Харкова, б-рі Богдана Хмельницького, вул. Харківських Дивізій, вул. Рибалка та у пров. П'ятигорському. 

Також працівники КП "Комплекс об'єктів водозниження та зливової каналізації" прочищають дощоприймальні колодязі, а КП "Міськсвітло" усунули обриви мереж зовнішнього освітлення.

У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили, що за добу рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 16 разів залучались для надання допомоги населенню і комунальним службам у розпилюванні та прибиранні з проїзних частин, об’єктів і машин повалених внаслідок негоди дерев.

А протягом вечора 8 липня і вночі 9 липня підрозділи Харківського гарнізону ДСНС 35 разів залучались для надання допомоги населенню і комунальним службам у розпилюванні та прибиранні з проїзних частин, об’єктів і машин повалених дерев.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що цього тижня у Харкові очікується зниження температури повітря. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. У понеділок, 10 липня, вдень синоптики прогнозують мінливу хмарність, короткочасний невеликий дощ. Температура повітря коливатиметься в межах +23°…+25°C.

Детальніше про прогноз погоди читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися