Що відбуватиметься з погодою у Харкові цього тижня

У Харкові синоптики прогнозують короткочасні дощі

Цього тижня у Харкові очікується зниження температури повітря. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

У понеділок, 10 липня, вдень синоптики прогнозують мінливу хмарність, короткочасний невеликий дощ. Температура повітря коливатиметься в межах +23°…+25°C.

У вівторок, 11 липня, вночі очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ. Температура повітря становитиме +15°…+13°C. Вдень також прогнозують мінливу хмарність, місцями короткочасний дощ. Температура повітря очікується в межах +22°…+24°C. 

У середу, 12 липня, буде мінлива хмарність, опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря становитиме +15°…+13°C. Вдень також очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря: +22°…+24°C.

У четвер, 13 липня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Температура повітря становитиме: +15°…+13°C. Вдень також очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах +24°…+26°C.

У п'ятницю, 14 липня, буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря: +18°…+16°C. Вдень - хмарно з проясненнями, очікується короткочасний дощ. Температура повітря становитиме +21°…+23°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у чат-боті “Харків - Твій дім” з'явилися посилання на інформацію про укриття. Посилання на інформацію про найближчі укриття та об'єкти, які працюватимуть при виведенні з ладу критичної інфраструктури можна знайти у розділі меню “Життєзабезпечення та громадська безпека”. Також у розділі можна знайти контакти, куди можна повідомити про закрите укриття або його неналежний стан.

Детальніше про роботу чат-бота читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися