Мешканець Харківській області вів «бізнес» з військовослужбовцями: чим торгували чоловіки

Засуджено наркоділка, який організував продаж «зілля» у прифронтових районах

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна організатора злочинної групи наркоділків. (ч. 3 ст. 307 КК України).

Встановлено, що у 2022 році військовослужбовець  створив злочинну групу та організував її діяльність, спрямовану на збут наркотичних засобів з метою отримання незаконного прибутку. До групи залучив товариша по службі та мешканця Харківської області. Вказані особи влітку та восени 2022 року незаконно придбали та зберігали особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який в жовтні 2022 року незаконно збули.

Під час обшуків за місцем їхнього проживання вилучено понад 200 кілограмів рослин конопель, приблизна вартість яких на "чорному ринку" складає 12 млн гривень.

Двох спільників наркоділка було засуджено раніше. Суд присудив їм до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян попередили про небезпечний продукт

Директор Лозівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби Ірина Костоглодова розповіла, чому небезпечно купувати прісноводну рибу в місцях стихійної торгівлі, інформують "Коментарі. Харків".

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області нагадали, що живу рибу дозволено споживати тільки ту, яка реалізується в супермаркетах, рибних магазинах. Якою має бути риба, що ви купуєте, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися