На Харківщині зникла неповнолітня: що відомо

Дівчина пішла з дому в ніч на 11 липня

Працівники Лозівського районного відділу поліції встановлюють місцезнаходження неповнолітньої Діани Нємих, 2005 року народження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що 11 липня близько 00:30 до районного відділу поліції звернулась бабуся дівчини. Вона розповіла, що коли родина лягла спати, дівчина непомітно пішла з дому. 

У поліції вказали прикмети дівчини - зріст близько 165 см, коротке світло-каштанове волосся, карі очі.

Була одягнена в блакитну спідницю з білими квітами, легкий светр, темно-зелені кросівки, має чорну сумочку на ланцюжку.

“Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукувану, просимо повідомити за телефонами: "102" або (057) 459 00 64”, - звернулися до жителів Харківської області у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Київському районі Харкова на пляжі сталася трагедія - загинув чоловік. Поліція встановлює обставини загибелі людини. У поліції Харківської області розповіли, що, чоловік пішов купатися та потонув. Його витягли на берег у непритомному стані. Медики намагалися врятувати постраждалого, але він помер. “Повідомлення про подію на Журавлівському гідропарку надійшло до Харківського РУП № 1 6 липня о 14:30. Поліцейські встановили, що загиблим є 27-річний громадянин Нігерії. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження”, - повідомили у поліції.

У місцевих пабліках повідомляли, що чоловік пробув у воді 20 хвилин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися