У Харкові чоловік бив скло на припаркованих автівках

Патрульний, перебуваючи поза службою, затримав чоловіка, який пошкодив п’ять автівок.

У неділю ввечері поліцейський відділу моніторингу та аналітичного забезпечення перебував вдома на вулиці Клочківській. Раптом з вікна він почув звуки розбиття скла. Патрульний одразу вийшов з будинку, аби перевірити, що сталось. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Охоронець порядку побачив чоловіка, який невідомим предметом бив по припаркованим автівкам. Патрульний вжив всіх необхідних заходів щодо затримання порушника порядку та негайно викликав на місце колег. За декілька хвилин прибув також екіпаж патрульної поліції.

Для встановлення обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини події встановлять слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян попередили про небезпечний продукт

Директор Лозівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби Ірина Костоглодова розповіла, чому небезпечно купувати прісноводну рибу в місцях стихійної торгівлі, інформують "Коментарі. Харків".

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області нагадали, що живу рибу дозволено споживати тільки ту, яка реалізується в супермаркетах, рибних магазинах. Якою має бути риба, що ви купуєте, читайте за посиланням.

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися