У Харківській області підозрюють у злочині голову селищної ради: що накоїв чиновник

Керівник обласної прокуратури повідомив про підозру голові селищної ради на Харківщині

За даними слідства, голова Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району після захоплення регіону добровільно погодився на співпрацю з окупантами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Посадовець складав списки з персональними даними військовослужбовців Збройних Сил України, учасників АТО та їх родин, передавав вказані дані російським військовим для "перевірок". 

Крім цього, зрадник забезпечив окупантам доступ до будівель та споруд місцевих сільськогосподарських і промислових підприємств.  

Також він заправляв дизельним паливом російську військову техніку.  

Зрадник навіть встиг організувати харчування російських військовослужбовців у їдальні Чкаловського ліцею. 

Перед деокупацією він втік на територію рф, де нині переховується від українського правосуддя. 

За фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України), керівником Харківської обласної прокуратури посадовцю заочно повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо оголошення підозрюваного у розшук. 

Досудове розслідування — Управління СБУ в Харківській області.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян попередили про небезпечний продукт

Директор Лозівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби Ірина Костоглодова розповіла, чому небезпечно купувати прісноводну рибу в місцях стихійної торгівлі, інформують "Коментарі. Харків".

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області нагадали, що живу рибу дозволено споживати тільки ту, яка реалізується в супермаркетах, рибних магазинах. Якою має бути риба, що ви купуєте, читайте за посиланням.

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися