На Харківщині продовжують перевіряти сім'ї: що на контролі

Спеціалісти провели бесіду з батьками та дітьми

У вівторок, 11 липня, провели профілактичну роботу з сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради.

Профілактичну роботу проводили спеціалісти служби у справах дітей та сім'ї Пісочинської селищної ради, поліцейський офіцер громади та інспектор ювенальної конвенції.

Спеціалісти провели бесіду з батьками та дітьми щодо дотримання відповідних норм поведінки та норм чинного законодавства. Також спеціалісти наголосили на необхідності належно виконувати батьківські обов'язки та не допускати порушення прав дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські зафіксували факт продажу тютюнових виробів неповнолітньому в Ізюмському районі. Продавчиня, не перевіривши документи покупця, продала 16-річному підлітку пачку цигарок. Правопорушення у місті Барвінкове викрили  10 липня працівники ювенальної превенції Ізюмського РУП.  Щодо 32-річної продавчині складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відповідно до статті передбачене покарання у вигляді накладення штрафу від 400 до 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

“Поліція закликає власників та продавців закладів торгівлі неухильно дотримуватися чинного законодавства та не продавати тютюнові вироби й алкоголь особам, які не досягли 18 років”, - наголосили у поліції.

А з 11 липня набули чинності додаткові заборони щодо продажу тютюнових виробів. Детальніше про нові заборони читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися