На Харківщині виявили громадянина Росії: що йому загрожує

Росіянин відбував покарання за незаконне переправлення осіб через Державний кордон України

У Харківській області міграційна поліція виявила громадянина РФ, який незаконно перебував в Україні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 38-річний чоловік звільнився з харківської колонії, де відбував покарання за незаконне переправлення осіб через Державний кордон України. 

Виявили росіянина відразу після його звільнення з місць позбавлення волі. 

Після того, як суд ухвалив відповідне рішення, правоохоронці доставили громадянина рф до “Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України”, з метою подальшого видворення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські повідомили чоловіку про підозру у здійсненні наруги над могилами та у викраденні планшета. У поліції повідомили, що зловмисник демонтував металеві огорожі на могилах у Краснограді та продав. А торік під час застілля викрав у знайомого планшет, яким користувався донині. У середині травня мешканець міста Красноград повідомив оперативному черговому про скоєння невідомими наруги над двома могилами на міському кладовищі. На місці події правоохоронці виявили та задокументували відсутність металевих конструкцій.

Під час розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до протиправних дій. Зловмисником виявився 38-річний мешканець Красноградського району. Викрадене майно чоловік продав, а гроші використав на власні потреби. 

Що загрожує зловмиснику, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися