У Харківській області сталася трагедія: є загиблі

Рятувальники повідомили про загибель двох людей на Харківщині.

Двічі за добу рятувальники виїздили для вилучення тіл загиблих з водойм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, на річці Сіверський Дінець у с. Таганка Чугуївського району загинув чоловік 1957 р. н. та у с. Студенок Ізюмського району загинув чоловік (дані встановлюються). Обставини загибелі чоловіків не повідомляються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ТРЦ "Нікольський" відбудеться "Битва Харкова": як зареєструватися

У Харкові стартувала реєстрація на участь у змаганні з брейкінгу "Битва Харкова – 2023", яке пройде 15 липня у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Найсильніших визначать у таких категоріях: "Starter", "Beginner", "Amateur" і "Pro". Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі: у дитячій і підлітковій категоріях - з усіх міст та областей України, у категорії "Pro" - лише з Харкова.

Як зареєструватися та коли відбудеться подія – читайте за посиланням.

"Вирішальне слово за батьками" – Олег Синєгубов про навчання у школах Харківщини

У Харківській області провели засідання Ради оборони Харківської області, де було прийнято рішення щодо організації офлайн-навчання. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов на брифінгу дав роз’яснення цього рішення, інформують "Коментарі. Харків".

"Це рішення стосується дошкільної, шкільної, фахової передвищої та вищої форм навчання та дозволяє керівництву будь-якого навчального закладу спільно з органами місцевого самоврядування ухвалювати рішення про перехід до традиційної форми занять. Можливе як повне навчання офлайн, так і часткове", – зазначив Олег Синєгубов.

Очільник області наголосив, що для ухвалення рішення про очне навчання мають бути обов'язкові передумови.

За яких умов може відбуватися очний навчальний процес – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися